Alex Hiddink Grondwerken
Groenloseweg 125
7101 AL Winterswijk
Telefoon 0031 (0)543 51 41 07
Mobiel 0031 (0)6 53 45 33 52
E-mail alex@hiddinkgrondwerken.nl

Vacatures


Werf medewerker/terreinmeester

Wil jij graag werken bij een bedrijf met mooie projecten, een prettige werksfeer en leuke collega's'? Solliciteer dan op de functie Werfmedewerker/Terreinmeester. WAT ZIJN JOUW WERKZAAMHEDEN?Laden ... lees meer »

Grondwerker

... lees meer »

Stratenmaker

... lees meer »

Werken bij Alex Hiddink Grondwerken

Alex Hiddink Grondwerken is een gezonde onderneming die voorspoedig groeit en innoveert. Om onze organisatie op volle sterkte te houden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die met ons mee ... lees meer »

Zelfstandige mobiele kraanmachinist

Heb jij ervaring als kraanmachinist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu bij Alex Hiddink Grondwerken! WERKZAAMHEDEN Ben jij een zelfstandige mobiele kraanmachinist? ... lees meer »

Mini kraanmachinist

Heb jij ervaring als Mini Kraanmachinist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu bij Alex Hiddink Grondwerken!WERKZAAMHEDEN Ben jij een zelfstandige Mini Kraanmachinist? Vind ... lees meer »

Shovelmachinist

Alex Hiddink Grondwerken B.V. zoekt een enthousiaste en gemotiveerde shovelmachinist. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden met een shovel in Winterswijk en omgeving.WAT ... lees meer »