Alex Hiddink Grondwerken
Groenloseweg 125
7101 AL Winterswijk
Telefoon 0031 (0)543 51 41 07
Mobiel 0031 (0)6 53 45 33 52
E-mail alex@hiddinkgrondwerken.nl

Over Alex Hiddink Grondwerken

De echte specialisten herken je aan hun realisme

Opdrachtgevers moeten blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit en de voortgang van hun uitbestede werk. Onder alle omstandigheden. Dat principe staat centraal bij Hiddink Winterswijk: specialist en realist in milieu- en sloopwerk, GWW-projecten en transporten.

 

Gezond ondernemerschap

Sinds de oprichting in 1964 zorgt de combinatie van traditioneel ondernemerschap, daadkracht en doelgerichte innovatie ervoor dat Alex Hiddink Grondwerken een gezonde onderneming is met een goede reputatie in de Achterhoek en in heel Nederland.

 

We staan klaar voor overheden, projectontwikkelaars, bedrijven, instellingen en particuliere klanten. Deze kunnen altijd een beroep op ons doen op de volgende gebieden:

  • grond-, weg- en waterbouw
  • milieu- en slooptechniek
  • handel in zand, grind, granulaten en andere materialen
  • verhuur van grondverzetmachines
  • milieu straat 

 

Slagvaardige organisatiegrondzeef

Klaar staan voor de opdrachtgever is niet uitsluitend een kwestie van willen. Je moet het ook kunnen. Voor ons is dat reden om voortdurend te investeren in goed materieel. We beschikken over een uitgebreid, gevarieerd en modern machinepark. Dit zorgt ervoor dat we buitengewoon flexibel zijn en op vrijwel elk moment kunnen bieden wat er gevraagd wordt. Bovendien zijn we bij de planning en realisatie van projecten niet afhankelijk van derden.

 

Gemotiveerde mensen

Hoe belangrijk het materieel ook mag zijn: de echte kracht van Alex Hiddink Grondwerken zit ’m in de mensen. In goed opgeleide, ervaren vakmensen die snel doorgronden hoe je een project het beste kunt aanpakken. Meer dan 40 jaar nuchter ondernemen en de mouwen opstropen heeft de basis gelegd voor een bedrijfscultuur waarin de klant geen nummer, maar een begrip is. En waarin we persoonlijke betrokkenheid van A tot Z de normaalste zaak van de wereld vinden. Spreekt u dit ook aan, dat praten we graag eens met u over wat we voor ú kunnen aanpakken.