Alex Hiddink Grondwerken
Groenloseweg 125
7101 AL Winterswijk
Telefoon 0031 (0)543 51 41 07
Mobiel 0031 (0)6 53 45 33 52
E-mail alex@hiddinkgrondwerken.nl

Infra

Expert in waterinfiltratie

Watermanagement in de bewoonde wereld: dat kunt u gerust als een van onze sterkste punten beschouwen. We weten alles van rioleringen en zijn in staat om, op basis van uw bestekbeschrijving, een rioleringsplan te ontwikkelen en uit te voeren dat perfect voorziet in de capaciteitsbehoefte. Ontwerp, aanleg van een nieuwe of aanpassing van een bestaande riolering: u kunt het met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Eén aanspreekpunt, één coördinerende en eindverantwoordelijke aannemer.

Ook bovengronds kunt u ons om een boodschap sturen als het om de waterhuishouding gaat. Door jarenlange ervaring in Nederland en Duitsland hebben we een unieke knowhow opgebouwd over de aanleg van bestratingen met waterinfiltratie. Zoals we tevens vertrouwd zijn met het realiseren van alle soorten en vormen bestratingen: in asfalt, klinkers, grasblokken of granulaat.

 

Aanleg van verhardingen

De aanleg en het onderhoud van verhardingsconstructies is van oudsher een van de belangrijkste activiteiten van ons bedrijf. Deze ervaring vertalen we naar een efficiënte en kwaliteitsgerichte aanpak. Onderdeel daarvan is een lasergestuurde egalisatie van de onderlaag, waardoor de bestratingen sneller en nauwkeuriger worden gelegd. Naast wegen en straten verzorgen we ook de aanleg van complete bedrijfsterreinen. Dat gebeurt zowel machinaal als handmatig. Bedrijfsterreinen worden geasfalteerd, machinaal bestraat of voorzien van Stelcon®-platen. Voor o.a. tankstations, chemische depots en op- en overslagbedrijven leggen we tevens gecertificeerde vloeistofdichte vloeren aan.

 

Integrale projecten

Net zo makkelijk als we rioolwerk, wegenbouw of verharding aanpakken, richten we een complete woonwijk voor u in. Op basis van uw stedenbouwkundige plan kunnen we een doortimmerd inrichtingsplan voor u ontwerpen en dat vervolgens voor u uitvoeren.

Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende begroting.